Duurzaam.
“Bij Job2Work staat goed verdienen op de eerste plaats”.

Naast functies en startkwalificaties, iedereen met de juiste instelling verdiend meer. Door middel van een persoonlijk groeiplan die wij samen voor aanvang van de werkzaamheden opstellen weet je waar je toekomst zowel financieel als professioneel aan toe is en welke fases er moeten worden doorlopen voor de gewenste persoonlijke en financiële groei. Door vervolgens te investeren in de benodigdheden en regelmatig te evalueren met onze opdrachtgevers en kandidaten bespoedigen wij supergroei. Zodat ten slotte iedereen met maximale enthousiasme persoonlijk tot de gewenste doelen kunnen komen door winstgevend, gewaardeerd en professioneel te opereren.

Persoonlijk.
“Iedereen krijgt bij Job2Work de begeleiding en ondersteuning die helpt bij het bereiken van vooraf vastgestelde doelen en het succesvol uitvoeren van de functies”.

Het zal je misschien verbazen, maar ook mensen als Messi, Ibrahimovic of een andere topspeler binnen hun werkveld hebben een begeleider die hun ondersteunt in het uitvoeren van hun vak naar hun beste kunnen. Professionele begeleiding die wij bieden zijn naast het helpen bij het vinden van een geschikte baan onder andere investeringen (financieel) in het behalen van certificaten en volgen van cursussen en masterclasses. Ook transport van en naar werk; je kunt hierbij denken aan een auto, scooter, OV abonnement of elektrische fiets van de zaak. En uiteraard met huisvesting en vraagstukken omtrent wet- en regelgeving. Ten slotte heb je de beschikking over een professioneel vertrouwenspersoon die jou helpt bij conflicten, dilemma’s of andere problematiek persoonlijk én werk gerelateerd om zo een zo optimaal mogelijk arbeidsklimaat voor jou te realiseren. Wij helpen jou je doelen te bereiken en geven altijd duidelijk aan wat je van ons kan verwachten. Voor onze opdrachtgevers minimaliseren wij hiermee het risico op een verstoorde werk-privé balans van onze kandidaten, zodat zij zich met volle overgave kunnen richten op de werkzaamheden.

Transparant.
“Bij Job2Work geloven wij erin dat de hoogste winst te behalen is door vooral jezelf te blijven”.

Door je voor te doen als iemand anders, of verwachtingen te scheppen die je in het nauw zullen drijven zal je uiteindelijk iedereen tekort doen en vooral jezelf. Wij begrijpen dat tijdens een sollicitatie-proces of tijdens werk je altijd perfect wilt bewijzen, en dit is ook volkomen terecht. Maar het leven bestaat uit ups en downs, en je kunt niet altijd up zijn. De opdrachtgevers en mensen waar wij mee werken begrijpen dit en zullen je niet anders willen dan dat je zelf bent. Met een open communicatie en afspraken waar iedereen zich goed bij voelt zijn de afspraken altijd goed na te komen. Door alles bespreekbaar te houden tussen de opdrachtgevers en werknemers kunnen wij een gezonde balans tussen resultaat- en mensgerichtheid garanderen.

Betrouwbaar.
“Van Job2Work kun je verwachten dat wij privacy met de allerhoogste respect behandelen”.

Dit geldt zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze werknemers. Uiteraard is de WBP (wet bescherming persoonsgegevens) hierin leidend. Wij dragen zorg voor een correcte administratie en afhandeling daarvan. Voor onze opdrachtgevers leveren wij maatwerk. Bijvoorbeeld als er concurrentie- of geheimhoudringsbedingen moeten worden opgenomen. Of als er extra flexibiliteit wordt verlangd. Ten slotte: bij Job2Work is Afspraak = Afspraak.

Missie.
“Werkbureau voor iedereen die opzoek wilt naar een baan”.

Veel bedrijven investeren met opleidingen, cursussen en andere leertrajecten veel in hun mensen. In eerste instantie achterhalen wij de reden waarom onze kandidaat specifiek bij de opdrachtgever aan de slag wil. ‘Wat zijn de intrinsieke motivaties’ is hier de eerste kernvraag. Voor onze opdrachtgevers vergroten wij hiermee de kans op een fijn dienstverband. Zodat kandidaten die een baan krijgen deze ook willen behouden. Dat zijn voor Job2Work de kandidaten waar wij zelf met de nodige middelen in willen investeren en de kandidaten die wij met trots voor willen stellen aan onze opdrachtgevers.

Visie.

“De verandering ben jij en samen maken we het verschil”.

Job2Work helpt kandidaten namelijk niet alleen om een baan te vinden maar helpt een baan te vinden die bij de kandidaat past. Alleen kandidaten die laten zien dat zij de ambitie hebben om het beste uit zichzelf te halen stellen wij voor aan onze opdrachtgevers. Naast het in bezit zijn van de juiste papieren en ervaring is het hebben van de juiste instelling bij Job2Work een absolute vereiste. Niet omdat het moet, maar omdat je wilt. En voor degene die willen is er altijd een weg. Met Job2Work kun je verschillende kanten op, maar jij beslist welke kant.